Jag hittade receptet HÄR (men lade till en egen liten ingrediens)
Bild: Lånad från hemsidan där jag fann receptet.
Du behöver:
5 kycklingfileér
150 gram soltorkade tomater
150 gram spenat
1 hönsbuljongtärning
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
2 msk chilisås
salt och peppar
(samt cashewnötter som jag lade till i min gryta)
Gör så här:
Börja med att tillaga kycklingen i ugnen. 200 grader i 20-25 minuter. Salta och peppra innan. Hacka soltorkade tomater och lägg dem i en gryta tillsammans med lite av oljan som finns i burken. Koka upp med grädde, crème fraiche, mjölk och hönsbuljong. Tillsätt chilisåsen. När kycklingen är färdig, skär dem i mindre bitar, och lägg dem i grytan tillsammans med vätskan från kycklingen. Släng i nötterna. Låt puttra ihop. Red såsen om så behövs. Lägg tillsist i spenaten och rör om!
Serverade vår gryta med en god sallad och bulgur.
Smakade underbart!!